Sluit

Zakelijke en Publieksevenementen

Zakelijke en Publieksevenementen

Wat voor soort evenement je ook organiseert, elk evenement kan maar één keer tot een onvergetelijk succes worden gemaakt. Het is de uitdaging om dat voor elkaar te krijgen, want elk evenement vraagt om een unieke voorbereiding.
Bovendien worden steeds hogere eisen gesteld aan evenementen. Authenticiteit en beleving zijn daarbij sleutelwoorden. Het organiseren van een evenement vraagt om een gedegen voorbereiding, kennis van ‘vak en markt’, een behoorlijke dosis creativiteit, logistiek inzicht en een sterk organisatorisch vermogen.

Zakelijke en publieksevenementen helpt je om al deze aspecten te leren. In dit boek komen alle onderdelen aan bod die bij het organiseren van een evenement een rol kunnen spelen, of het nu een personeelsfeest, een congres, seminar, festival, beurs of sportevenement betreft.
Het boek maakt een duidelijk onderscheid tussen zakelijke evenementen (zoals conferenties en seminars) en evenementen ter vermaak (zoals personeelsfeesten en relatieontvangsten) en tussen besloten en publieksevenementen, omdat deze verschillen vaak bepalen wat van belang is bij de organisatie.

Categorie alle
Hoofdauteur: Kaarsgaren
Auteur: Kaarsgaren, L.
Uitgever: Pearson Benelux
Jaar van uitgifte: 2013
Discipline: algemeen
Doelgroep: alle
Taal: Ned.
ISBN: 978 90 430 25294
APA-citering: Kaarsgaren, L. (2013). Zakelijke en Publieksevenementen. Hoofdstuk 1 en 2. Amsterdam: Pearson Benelux.
Type: hoofdstuk
Trefwoorden: evenementen, organiseren, zakelijke evenementen, publieksevenementen, ondernemen