Sluit

Vaktherapie in Beeld

Vaktherapie in Beeld

Een website over vaktherapie. Vaktherapie is een vorm van therapie een cliënt vooral laat doen en ervaren. Hiervoor zet de behandelaar bepaalde werkvormen, materialen en technieken in. Door te doen en ervaren komt de (onderliggende) problematiek naar voren. Het handelen en het doen zorgen voor ervaringen die een positief effect hebben op deze problematiek. De ervaringen een cliënt opdoet in vaktherapie, geven nieuwe vaardigheden en inzichten. Deze kunt u praktisch toepassen in het dagelijks leven. Het kan hierbij gaan om vaardigheden op lichamelijk, emotioneel, sociaal of cognitief gebied.

Vaktherapie is de overkoepelende naam voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische kindertherapie, psychomotorische therapie en speltherapie. Op deze website kunt u allerlei vormen van vaktherapie vinden met voorbeelden en filmpjes van mensen die deze therapie gevolgd hebben.

 

https://www.vaktherapie.nl/home

Categorie alle
Hoofdauteur: Federatie Vaktherapeutische Beroepen
Auteur: Federatie Vaktherapeutische Beroepen
Discipline: beeldend,spel,taal,drama,muziek
Doelgroep: alle
Taal: Ned.
APA-citering: Federatie Vaktherapeutische Beroepen, Vaktherapie Geraadpleegd op 12-6-2018 van https://www.vaktherapie.nl/home
Type: artikel
Trefwoorden: Therapie, beelden, beeldende therapie, voorbeelden, drama, spel, vaktherapie