Sluit

De kracht van beelddenken

De kracht van beelddenken

Met behulp van beelddenken wordt in dit boek het proces beschreven om op een creatieve wijze persoonlijke doelen en behoeftes, teamdoelen en -behoeftes en de doelen van de organisatie op het spoor te komen. Beelddenken is een wijze van bewustzijn dat ratio en intuïtie in verband brengt met elkaar waardoor je koers kunt bepalen.

De auteur presenteert een zevenstappenmethode die het proces ondersteunt. Praktisch uitvoerbare oefeningen worden aangereikt. De levendig verbeelde toekomst ondersteunt het kiezen en het handelen om – met de juiste koers – de visie te realiseren. De oefeningen kunnen op verschillende wijzen in zelfontworpen workshops, trainingen of coachtrajecten worden ingevlochten. Een afsluitend hoofdstuk geeft praktische tips waarmee trainingen kunnen worden verrijkt en ondersteund.

Het boek is geschreven voor veranderkundigen: professionals, docenten en trainers-in-opleiding die met mensen werken, individueel en in organisaties.

Bekijk op bol.com

Categorie volwassenen
Hoofdauteur: Blomberger
Auteur: Blomberger, G.
Uitgever: Nelissen
Jaar van uitgifte: 2004
Discipline: algemeen
Doelgroep: alle
Taal: Ned.
ISBN: 978 90 244 16646
APA-citering: Blomberger, G. (2004). De kracht van beelddenken. Een creatieve manier om koers te bepalen voor individu, team en organisatie. Soest: Nelissen.
Type: boek
Trefwoorden: beelddenken, creatief denken, doelen, team, teambuilding