Sluit

Brainnovation

Brainnovation

Automatisering en robotisering zorgen ervoor dat bestaande banen verdwijnen. Tegelijkertijd worden nieuwe – nu nog niet bestaande banen – gecreëerd. Voor mensen die flexibel en innovatief kunnen denken, is een goede toekomst weggelegd. Brainnovation is een unieke methode om creatieve oplossingen voor uitdagingen en problemen te vinden en te realiseren.
Brainnovation is gebaseerd op de werking van de hersenen. De methode is nieuw, maar de onderdelen van de methode zijn wetenschappelijk onderlegd.

In de uitgave wordt veel gebruik gemaakt van praktische voorbeelden en verklarend beeldmateriaal waardoor meteen duidelijk wordt wat er wordt bedoeld. De nadruk ligt niet op de theorie, maar op de praktijk. De student brengt Brainnovation in praktijk met het Personal Creativity Plan (PCP) aan de hand van een zelfgekozen uitdaging. De ontwikkeling van het PCP loopt parallel met de lessen.
Ieder mens leert anders. Tijdens de ontwikkeling van het PCP leert de student proefondervindelijk welke instrumenten in de vorm van testen en oefeningen, voor hem of haar de beste resultaten geven. De voortgang wordt door de docent gemonitord door middel van testen en het PCP.

Bekijk op bol.com

Categorie alle
Hoofdauteur: Crijns
Auteur: Crijns, M. & Biekens, P.
Uitgever: Boom
Jaar van uitgifte: 2016
Discipline: algemeen
Doelgroep:
Taal: Ned.
ISBN: 978 90 895 39366
APA-citering: Crijns, M. & Biekens, P. (2016). Brainnovation. Amsterdam: Uitgeverij Boom
Type: boek
Trefwoorden: creativiteit, innovatie, onderwijs, creatief denken